Cognom AbarkachSaber més respecte al cognom Abarkach és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarkach sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarkach.

El cognom Abarkach en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarkach, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarkach és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarkach

Veure mapa del cognom Abarkach

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarkach en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarkach, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarkach que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarkach, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarkach. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarkach és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarkach del món

 1. Marroc Marroc (307)
 2. Espanya Espanya (45)
 3. Països Baixos Països Baixos (7)
 4. Noruega Noruega (5)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarkach en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarkach poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarkach és un cognom més freqüent, i en quins països Abarkach és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarkach ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarkach. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarkach ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abarkach o algun dels cognoms similars a Abarkach no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarkach a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarkach diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarkan
 2. Abarkane
 3. Abarka
 4. Abrach
 5. Abaragh
 6. Abarca
 7. Abarcas
 8. Abarchi
 9. Abarza
 10. Aberkan
 11. Aberkane
 12. Abresch
 13. Aberash
 14. Ahabrach
 15. Abarracin
 16. Abarcan
 17. Abargues
 18. Abarguez
 19. Abarques
 20. Abarquez
 21. Abarzuza
 22. Abourich
 23. Abras
 24. Abrecht
 25. Abrica
 26. Abrighach
 27. Ahabarouch
 28. Aparacio
 29. Aparici
 30. Avarca
 31. Averkamp
 32. Abarzua
 33. Aparcana
 34. Abirached
 35. Aparasca
 36. Abrokwah
 37. Aparco
 38. Abarzúa
 39. Aparico
 40. Abriche