Cognom AabergSaber més respecte al cognom Aaberg és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaberg sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaberg.

El cognom Aaberg en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaberg, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaberg és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaberg

Veure mapa del cognom Aaberg

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaberg en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaberg, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaberg que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaberg, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaberg. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaberg és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaberg del món

 1. Estats Units Estats Units (683)
 2. Dinamarca Dinamarca (432)
 3. Noruega Noruega (394)
 4. Suècia Suècia (19)
 5. Estònia Estònia (12)
 6. Canadà Canadà (10)
 7. Alemanya Alemanya (9)
 8. Austràlia Austràlia (6)
 9. Anglaterra Anglaterra (4)
 10. Xina Xina (2)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 12. Espanya Espanya (1)
 13. Finlàndia Finlàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaberg en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaberg poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaberg és un cognom més freqüent, i en quins països Aaberg és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaberg ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaberg. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaberg ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaberg fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaberg.

No tots els cognoms similars al cognom Aaberg tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaberg que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aaberg o algun dels cognoms similars a Aaberg no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaberg a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaberg diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberg
 2. Aaberge
 3. Ahberg
 4. Abers
 5. Auberge
 6. åberg
 7. Abergo
 8. Aberegg
 9. Abergel
 10. Auberger
 11. Aubourg
 12. Auvers
 13. Avers
 14. Abarca
 15. Abarza
 16. Aberkan
 17. Aberson
 18. Abras
 19. Abrego
 20. Abregu
 21. Abreus
 22. Abrigo
 23. Abris
 24. Aparcero
 25. Apresa
 26. Apreza
 27. Auvergne
 28. Averes
 29. Averos
 30. Aversa
 31. Averso
 32. Avresi
 33. Abarka
 34. Aabrekke
 35. Abaragh
 36. Averko
 37. Aberash
 38. Afrej
 39. Avarese
 40. Abric