Cognom AbarquezSaber més respecte al cognom Abarquez és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarquez sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarquez.

El cognom Abarquez en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarquez, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarquez és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarquez

Veure mapa del cognom Abarquez

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarquez en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarquez, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarquez que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarquez, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarquez. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarquez és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarquez del món

 1. Filipines Filipines (14328)
 2. Estats Units Estats Units (243)
 3. Canadà Canadà (37)
 4. Qatar Qatar (32)
 5. Singapur Singapur (26)
 6. Austràlia Austràlia (18)
 7. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 8. Països Baixos Països Baixos (6)
 9. Nova Zelanda Nova Zelanda (5)
 10. Bahrain Bahrain (4)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 12. Argentina Argentina (2)
 13. Xile Xile (2)
 14. Anglaterra Anglaterra (2)
 15. Itàlia Itàlia (2)
 16. Noruega Noruega (2)
 17. Suïssa Suïssa (1)
 18. Xina Xina (1)
 19. Dinamarca Dinamarca (1)
 20. Grècia Grècia (1)
 21. Guam Guam (1)
 22. Pakistan Pakistan (1)
 23. Rússia Rússia (1)
 24. Suècia Suècia (1)
 25. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarquez en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarquez poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarquez és un cognom més freqüent, i en quins països Abarquez és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarquez ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarquez. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarquez ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abarquez tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarquez que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarquez pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarquez, com podem comprovar.

 1. Abarguez
 2. Abarques
 3. Abargues
 4. Abarquero
 5. Abarzuza
 6. Avargues
 7. Abarzua
 8. Abarqi
 9. Abarca
 10. Abarcas
 11. Abarchi
 12. Abarkach
 13. Abarkan
 14. Abarkane
 15. Abarza
 16. Abbruzzi
 17. Abergel
 18. Aborruza
 19. Abreus
 20. Abrouk
 21. Abruza
 22. Abruzzi
 23. Abruzzo
 24. Aburruza
 25. Aburuza
 26. Apraez
 27. Abarisqueta
 28. Abarizqueta
 29. Abarka
 30. Afrique
 31. Abaragh
 32. Aborigen
 33. Abarzúa
 34. Abrous
 35. Avarese
 36. Abbruzzo
 37. Abarcan
 38. Abercorn
 39. Aberegg
 40. Aberg