Cognom AbarquesSaber més respecte al cognom Abarques és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarques sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarques.

El cognom Abarques en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarques, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarques és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarques

Veure mapa del cognom Abarques

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarques en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarques, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarques que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarques, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarques. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarques és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarques del món

 1. Filipines Filipines (87)
 2. Estats Units Estats Units (6)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarques en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarques poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarques és un cognom més freqüent, i en quins països Abarques és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarques. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarques ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abarques tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarques que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarques pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarques, com podem comprovar.

 1. Abargues
 2. Abarquez
 3. Abarguez
 4. Abarquero
 5. Avargues
 6. Abarcas
 7. Abarzuza
 8. Abreus
 9. Abarzua
 10. Abrous
 11. Abarqi
 12. Abarca
 13. Abarchi
 14. Abarkach
 15. Abarkan
 16. Abarkane
 17. Abarza
 18. Abergel
 19. Abers
 20. Aborruza
 21. Abras
 22. Abregos
 23. Abris
 24. Abrouk
 25. Abruza
 26. Aburruza
 27. Aburuza
 28. Averes
 29. Abarisqueta
 30. Abarizqueta
 31. Abarka
 32. Afrique
 33. Abaragh
 34. Aparis
 35. Aborigen
 36. Abarzúa
 37. Avarese
 38. Averous
 39. Abarcan
 40. Averies