Cognom AbarguezSaber més respecte al cognom Abarguez és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarguez sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarguez.

El cognom Abarguez en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarguez, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarguez és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarguez

Veure mapa del cognom Abarguez

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarguez en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarguez, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarguez que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarguez, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarguez. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarguez és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarguez del món

 1. Filipines Filipines (21)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarguez en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarguez poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarguez és un cognom més freqüent, i en quins països Abarguez és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarguez ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarguez. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarguez ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarguez fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarguez.

No tots els cognoms similars al cognom Abarguez tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarguez que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarguez pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarguez, com podem comprovar.

 1. Abargues
 2. Abarquez
 3. Abarques
 4. Avargues
 5. Abarquero
 6. Abarzuza
 7. Abergel
 8. Abarzua
 9. Abarca
 10. Abarcas
 11. Abarchi
 12. Abarkach
 13. Abarkan
 14. Abarkane
 15. Abarza
 16. Abbruzzi
 17. Aberg
 18. Aborruza
 19. Abregu
 20. Abreus
 21. Abrouk
 22. Abruza
 23. Abruzzi
 24. Abruzzo
 25. Aburruza
 26. Aburuza
 27. Apraez
 28. Auberge
 29. Auberger
 30. Abarka
 31. Aaberge
 32. Abaragh
 33. Aborigen
 34. Abarzúa
 35. Abrous
 36. Avarese
 37. Abbruzzo
 38. Abergo
 39. Afargi
 40. Abarqi