Cognom AbarguesSaber més respecte al cognom Abargues és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abargues sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abargues.

El cognom Abargues en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abargues, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abargues és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abargues

Veure mapa del cognom Abargues

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abargues en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abargues, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abargues que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abargues, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abargues. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abargues és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abargues del món

 1. Espanya Espanya (152)
 2. Argentina Argentina (2)
 3. Filipines Filipines (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abargues en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abargues poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abargues és un cognom més freqüent, i en quins països Abargues és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abargues. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abargues ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abargues pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abargues, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abargues o algun dels cognoms similars a Abargues no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abargues a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abargues diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarguez
 2. Abarques
 3. Avargues
 4. Abarquez
 5. Abarcas
 6. Abarquero
 7. Abarzuza
 8. Abergel
 9. Abreus
 10. Abarzua
 11. Abrous
 12. Abarca
 13. Abarchi
 14. Abarkach
 15. Abarkan
 16. Abarkane
 17. Abarza
 18. Aberg
 19. Abers
 20. Aborruza
 21. Abras
 22. Abregos
 23. Abregu
 24. Abris
 25. Abrouk
 26. Abruza
 27. Aburruza
 28. Aburuza
 29. Auberge
 30. Auberger
 31. Averes
 32. Abarka
 33. Aaberge
 34. Abaragh
 35. Aparis
 36. Aborigen
 37. Abarzúa
 38. Avarese
 39. Averous
 40. Abergo