Cognom AbarcasSaber més respecte al cognom Abarcas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarcas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarcas.

El cognom Abarcas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarcas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarcas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarcas

Veure mapa del cognom Abarcas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarcas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarcas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarcas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarcas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarcas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarcas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarcas del món

 1. Filipines Filipines (63)
 2. Espanya Espanya (31)
 3. Veneçuela Veneçuela (20)
 4. Estats Units Estats Units (11)
 5. Xile Xile (9)
 6. Mèxic Mèxic (7)
 7. Colòmbia Colòmbia (1)
 8. Nicaragua Nicaragua (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarcas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarcas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarcas és un cognom més freqüent, i en quins països Abarcas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarcas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarcas. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarcas ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abarcas tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarcas que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarcas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarcas, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abarcas o algun dels cognoms similars a Abarcas no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarcas a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarcas diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarca
 2. Abarcan
 3. Abarchi
 4. Abarkan
 5. Abarza
 6. Abras
 7. Avarca
 8. Abarka
 9. Abargues
 10. Abarkach
 11. Abarkane
 12. Abarques
 13. Aberkan
 14. Abers
 15. Abreus
 16. Abrica
 17. Abris
 18. Aivaras
 19. Abarzua
 20. Abaragh
 21. Aparcana
 22. Aparis
 23. Aberash
 24. Abu ras
 25. Aberchan
 26. Aparco
 27. Abrous
 28. Abbarchi
 29. Abarqi
 30. Abarguez
 31. Abarquez
 32. Abarzuza
 33. Abercorn
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkane
 38. Aberson
 39. Abrajan
 40. Abrecht