Cognom AabedSaber més respecte al cognom Aabed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabed.

El cognom Aabed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabed

Veure mapa del cognom Aabed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabed del món

 1. Saudi Saudita Saudi Saudita (994)
 2. Egipte Egipte (824)
 3. Iran Iran (219)
 4. Bahrain Bahrain (73)
 5. Índia Índia (43)
 6. Mauritània Mauritània (13)
 7. Estats Units Estats Units (11)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (10)
 9. Canadà Canadà (9)
 10. Qatar Qatar (9)
 11. Rússia Rússia (6)
 12. Jordània Jordània (5)
 13. Algèria Algèria (4)
 14. Israel Israel (4)
 15. Síria Síria (4)
 16. Oman Oman (3)
 17. Anglaterra Anglaterra (2)
 18. Tunísia Tunísia (1)
 19. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 20. Afganistan Afganistan (1)
 21. Brasil Brasil (1)
 22. Etiòpia Etiòpia (1)
 23. Finlàndia Finlàndia (1)
 24. Kuwait Kuwait (1)
 25. Líban Líban (1)
 26. Marroc Marroc (1)
 27. Malàisia Malàisia (1)
 28. Pakistan Pakistan (1)
 29. Romania Romania (1)
 30. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabed és un cognom més freqüent, i en quins països Aabed és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aabed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aabed ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aabed fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aabed.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aabed pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aabed, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aabed o algun dels cognoms similars a Aabed no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aabed a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aabed diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aabid
 2. Abed
 3. Aabedi
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Aaboud
 7. Aafedt
 8. Abad
 9. Abbad
 10. Abd
 11. Abedi
 12. Abeid
 13. Abet
 14. Abid
 15. Abud
 16. Abeed
 17. Aabade
 18. Abbud
 19. Abied
 20. Abbet
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadi
 24. Abady
 25. Abaid
 26. Abat
 27. Abate
 28. Abbadi
 29. Abbett
 30. Abbot
 31. Abboud
 32. Abdi
 33. Abdo
 34. Abdu
 35. Abdy
 36. Abeidi
 37. Abete
 38. Abeti
 39. Abida
 40. Abide