Cognom AbbetSaber més respecte al cognom Abbet és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbet sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbet.

El cognom Abbet en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbet, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbet és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbet

Veure mapa del cognom Abbet

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbet en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbet, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbet que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbet, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbet. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbet és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbet del món

 1. Suïssa Suïssa (449)
 2. Argentina Argentina (90)
 3. Costa d Costa d'Ivori (46)
 4. Estats Units Estats Units (43)
 5. Malàisia Malàisia (9)
 6. Anglaterra Anglaterra (5)
 7. República del Congo República del Congo (5)
 8. Índia Índia (3)
 9. Nigèria Nigèria (1)
 10. Tailàndia Tailàndia (1)
 11. Afganistan Afganistan (1)
 12. República Dominicana República Dominicana (1)
 13. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbet en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbet poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbet és un cognom més freqüent, i en quins països Abbet és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbet. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbet ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbet fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbet.

Discernir si va ser abans el cognom Abbet o algun dels cognoms similars a Abbet no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbet a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbet diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbett
 2. Abbot
 3. Abet
 4. Abbat
 5. Abat
 6. Abbad
 7. Abbate
 8. Abbati
 9. Abbitt
 10. Abbott
 11. Abed
 12. Abeeta
 13. Abete
 14. Abeti
 15. Abieta
 16. Abot
 17. Abott
 18. Abt
 19. Abut
 20. Aubut
 21. Avet
 22. About
 23. Aabed
 24. Abaut
 25. Abdey
 26. Abeed
 27. Aboot
 28. Abbud
 29. Abde
 30. Abeit
 31. Abied
 32. Abait
 33. Abit
 34. Aupet
 35. Abutt
 36. Abbatt
 37. Abdee
 38. Abdeh
 39. Aabid
 40. Aafedt