Cognom AabidSaber més respecte al cognom Aabid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabid.

El cognom Aabid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabid del món

 1. Marroc (3235)
 2. Índia (2855)
 3. Pakistan (670)
 4. Saudi Saudita (197)
 5. Filipines (90)
 6. Espanya (39)
 7. Estats Units (10)
 8. Canadà (10)
 9. Emirats Àrabs Units (9)
 10. Iemen (3)
 11. Suïssa (3)
 12. Algèria (2)
 13. França (2)
 14. Anglaterra (2)
 15. Països Baixos (1)
 16. Noruega (1)
 17. Polònia (1)
 18. Qatar (1)
 19. Suècia (1)
 20. Tunísia (1)
 21. Austràlia (1)
 22. Bèlgica (1)
 23. Egipte (1)
 24. Indonèsia (1)
 25. Itàlia (1)
 26. Mauritània (1)
 27. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabid és un cognom més freqüent, i en quins països Aabid és un cognom insòlit o inexistent.