Cognom AabidSaber més respecte al cognom Aabid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabid.

El cognom Aabid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabid

Veure mapa del cognom Aabid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabid del món

 1. Marroc Marroc (3235)
 2. Índia Índia (2855)
 3. Pakistan Pakistan (670)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (197)
 5. Filipines Filipines (90)
 6. Espanya Espanya (39)
 7. Canadà Canadà (10)
 8. Estats Units Estats Units (10)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (9)
 10. Suïssa Suïssa (3)
 11. Iemen Iemen (3)
 12. Algèria Algèria (2)
 13. França França (2)
 14. Anglaterra Anglaterra (2)
 15. Austràlia Austràlia (1)
 16. Bèlgica Bèlgica (1)
 17. Egipte Egipte (1)
 18. Indonèsia Indonèsia (1)
 19. Itàlia Itàlia (1)
 20. Mauritània Mauritània (1)
 21. Països Baixos Països Baixos (1)
 22. Noruega Noruega (1)
 23. Polònia Polònia (1)
 24. Qatar Qatar (1)
 25. Suècia Suècia (1)
 26. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabid és un cognom més freqüent, i en quins països Aabid és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aabid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aabid, com podem comprovar.

 1. Aabida
 2. Aabidi
 3. Abid
 4. Aabed
 5. Aaboud
 6. Abad
 7. Abaid
 8. Abbad
 9. Abd
 10. Abed
 11. Abeid
 12. Abida
 13. Abide
 14. Abidi
 15. Abud
 16. Apid
 17. Aabedi
 18. Apaid
 19. Abhid
 20. Aabade
 21. Abbud
 22. Abuid
 23. Abied
 24. Abit
 25. Aafedt
 26. Abada
 27. Abade
 28. Abadi
 29. Abadia
 30. Abadie
 31. Abadio
 32. Abady
 33. Abaida
 34. Abat
 35. Abati
 36. Abbadi
 37. Abbitt
 38. Abbot
 39. Abboud
 40. Abdi