Cognom AabadeSaber més respecte al cognom Aabade és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabade sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabade.

El cognom Aabade en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabade, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabade és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabade

Veure mapa del cognom Aabade

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabade en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabade, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabade que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabade, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabade. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabade és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabade del món

 1. Iran Iran (10998)
 2. Índia Índia (12)
 3. Mauritània Mauritània (10)
 4. Brasil Brasil (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabade en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabade poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabade és un cognom més freqüent, i en quins països Aabade és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aabade ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aabade pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aabade, com podem comprovar.

 1. Abade
 2. Abbade
 3. Aabid
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Abad
 7. Abada
 8. Abadi
 9. Abadie
 10. Abady
 11. Abate
 12. Abbad
 13. Abbadi
 14. Abbadie
 15. Abbate
 16. Abide
 17. Abbado
 18. Aabed
 19. Aabedi
 20. Aabbada
 21. Abde
 22. Aaboud
 23. Aafedt
 24. Abadia
 25. Abadio
 26. Abaid
 27. Abaida
 28. Abat
 29. Abata
 30. Abati
 31. Abato
 32. Abbati
 33. Abbiate
 34. Abd
 35. Abdi
 36. Abdo
 37. Abdu
 38. Abdy
 39. Abed
 40. Abedi