Cognom AabediSaber més respecte al cognom Aabedi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabedi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabedi.

El cognom Aabedi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabedi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabedi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabedi

Veure mapa del cognom Aabedi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabedi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabedi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabedi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabedi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabedi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabedi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabedi del món

 1. Canadà Canadà (13)
 2. Índia Índia (10)
 3. Estats Units Estats Units (8)
 4. Iran Iran (3)
 5. Afganistan Afganistan (2)
 6. Jordània Jordània (2)
 7. Kenya Kenya (1)
 8. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabedi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabedi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabedi és un cognom més freqüent, i en quins països Aabedi és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aabedi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aabedi.

No tots els cognoms similars al cognom Aabedi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aabedi que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aabidi
 2. Abedi
 3. Aabed
 4. Aabid
 5. Aabida
 6. Aafedt
 7. Abadi
 8. Abbadi
 9. Abdi
 10. Abed
 11. Abeidi
 12. Abeti
 13. Abidi
 14. Aabade
 15. Abudi
 16. Aaboud
 17. Abad
 18. Abada
 19. Abade
 20. Abadia
 21. Abadie
 22. Abadio
 23. Abady
 24. Abati
 25. Abbad
 26. Abbadie
 27. Abbati
 28. Abbett
 29. Abboudi
 30. Abd
 31. Abdo
 32. Abdu
 33. Abdy
 34. Abeid
 35. Abet
 36. Abete
 37. Abid
 38. Abida
 39. Abide
 40. Aboudi