Cognom AbaituaSaber més respecte al cognom Abaitua és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaitua sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaitua.

El cognom Abaitua en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaitua, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaitua és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaitua

Veure mapa del cognom Abaitua

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaitua en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaitua, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaitua que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaitua, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaitua. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaitua és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaitua del món

 1. Espanya Espanya (241)
 2. Xile Xile (88)
 3. Estats Units Estats Units (4)
 4. Argentina Argentina (2)
 5. Països Baixos Països Baixos (2)
 6. Andorra Andorra (1)
 7. Albània Albània (1)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. República Dominicana República Dominicana (1)
 10. Índia Índia (1)
 11. Portugal Portugal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaitua en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaitua poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaitua és un cognom més freqüent, i en quins països Abaitua és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaitua ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaitua. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaitua ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaitua fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaitua.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaitua pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaitua, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaitua o algun dels cognoms similars a Abaitua no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaitua a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaitua diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeitua
 2. Abaida
 3. Abaito
 4. Abata
 5. Abeita
 6. Abeytua
 7. Abitia
 8. Apaita
 9. Abeitia
 10. Avitua
 11. Aboita
 12. Abait
 13. Abaidia
 14. Abada
 15. Abadia
 16. Abaid
 17. Abat
 18. Abate
 19. Abati
 20. Abato
 21. Abattouy
 22. Abbitt
 23. Abeeta
 24. Abeyta
 25. Abeytia
 26. Abida
 27. Abieta
 28. Abito
 29. Abuta
 30. Apata
 31. Apoita
 32. Apoitia
 33. Avitia
 34. Apatia
 35. Abaut
 36. Abatte
 37. Abaoud
 38. Avitu
 39. Abeit
 40. Abdiu