Cognom AbaidaSaber més respecte al cognom Abaida és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaida sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaida.

El cognom Abaida en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaida, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaida és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaida

Veure mapa del cognom Abaida

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaida en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaida, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaida que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaida, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaida. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaida és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaida del món

 1. Marroc Marroc (443)
 2. Espanya Espanya (23)
 3. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (21)
 4. Territori palestí Territori palestí (16)
 5. Índia Índia (9)
 6. Pakistan Pakistan (6)
 7. Algèria Algèria (4)
 8. Anglaterra Anglaterra (4)
 9. Nigèria Nigèria (4)
 10. Camerun Camerun (2)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaida en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaida poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaida és un cognom més freqüent, i en quins països Abaida és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaida ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaida. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaida ha anat patint mutacions.

 1. Abada
 2. Abaid
 3. Abida
 4. Abaidia
 5. Aabida
 6. Abad
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abadia
 10. Abady
 11. Abaito
 12. Abaitua
 13. Abata
 14. Abeid
 15. Abeidi
 16. Abeita
 17. Abid
 18. Abide
 19. Abidi
 20. Abda
 21. Apaita
 22. Apaid
 23. Abhid
 24. Abeide
 25. Abouda
 26. Abeidy
 27. Aboaid
 28. Aboita
 29. Abuda
 30. Abuid
 31. Abuide
 32. Abait
 33. Abaad
 34. Aabid
 35. Aabidi
 36. Abadie
 37. Abadio
 38. Abat
 39. Abate
 40. Abati