Cognom AaboudSaber més respecte al cognom Aaboud és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaboud sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaboud.

El cognom Aaboud en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaboud, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaboud és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaboud

Veure mapa del cognom Aaboud

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaboud en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaboud, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaboud que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaboud, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaboud. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaboud és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaboud del món

 1. Marroc Marroc (749)
 2. Espanya Espanya (23)
 3. Anglaterra Anglaterra (3)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. Bèlgica Bèlgica (1)
 6. Algèria Algèria (1)
 7. França França (1)
 8. Kuwait Kuwait (1)
 9. Líban Líban (1)
 10. Mauritània Mauritània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaboud en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaboud poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaboud és un cognom més freqüent, i en quins països Aaboud és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaboud. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaboud ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaboud fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaboud.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaboud pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaboud, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aaboud o algun dels cognoms similars a Aaboud no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaboud a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaboud diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abboud
 2. Aboud
 3. Aiboud
 4. Aabid
 5. Abboudi
 6. Abood
 7. Aboudi
 8. Abud
 9. Aubaud
 10. About
 11. Aabed
 12. Abouda
 13. Abbud
 14. Abaoud
 15. Aibout
 16. Aabida
 17. Aabidi
 18. Abad
 19. Abaid
 20. Abbad
 21. Abbot
 22. Abbott
 23. Abd
 24. Abdou
 25. Abdouh
 26. Abdu
 27. Abed
 28. Abeid
 29. Abid
 30. Abot
 31. Abott
 32. Abouat
 33. Aboudou
 34. Abut
 35. Aubut
 36. Avout
 37. Apud
 38. Aabbott
 39. Aabedi
 40. Abaut