Cognom AbaitoSaber més respecte al cognom Abaito és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaito sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaito.

El cognom Abaito en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaito, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaito és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaito

Veure mapa del cognom Abaito

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaito en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaito, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaito que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaito, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaito. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaito és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaito del món

 1. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (21)
 2. Níger Níger (15)
 3. Camerun Camerun (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaito en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaito poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaito és un cognom més freqüent, i en quins països Abaito és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaito pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaito, com podem comprovar.

 1. Abato
 2. Abito
 3. Abait
 4. Abadio
 5. Abaid
 6. Abaida
 7. Abaitua
 8. Abat
 9. Abata
 10. Abate
 11. Abati
 12. Abbitt
 13. Abeita
 14. Avito
 15. Apaita
 16. Afauto
 17. Abaut
 18. Abatte
 19. Aboita
 20. Abeit
 21. Abit
 22. Abad
 23. Abada
 24. Abade
 25. Abadi
 26. Abadia
 27. Abadie
 28. Abady
 29. Abattouy
 30. Abbate
 31. Abbati
 32. Abbatoy
 33. Abbett
 34. Abbiate
 35. Abbiati
 36. Abbot
 37. Abbott
 38. Abdi
 39. Abdo
 40. Abdoo