Cognom AafedtSaber més respecte al cognom Aafedt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aafedt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aafedt.

El cognom Aafedt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aafedt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aafedt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aafedt

Veure mapa del cognom Aafedt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aafedt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aafedt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aafedt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aafedt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aafedt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aafedt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aafedt del món

 1. Estats Units Estats Units (205)
 2. Noruega Noruega (8)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aafedt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aafedt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aafedt és un cognom més freqüent, i en quins països Aafedt és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aafedt tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aafedt que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aafedt pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aafedt, com podem comprovar.

 1. Aabed
 2. Aabedi
 3. Aabid
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Abbett
 7. Abed
 8. Abedi
 9. Abet
 10. Avet
 11. Afeto
 12. Aft
 13. Abeed
 14. Aabade
 15. Ahfat
 16. Abeit
 17. Abied
 18. Aupet
 19. Afat
 20. Apedo
 21. Abbet
 22. Aaboud
 23. Abad
 24. Abada
 25. Abade
 26. Abadi
 27. Abady
 28. Abaid
 29. Abaida
 30. Abat
 31. Abate
 32. Abbad
 33. Abbadi
 34. Abbitt
 35. Abbot
 36. Abbott
 37. Abd
 38. Abdi
 39. Abdo
 40. Abdu