Cognom AbbittSaber més respecte al cognom Abbitt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbitt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbitt.

El cognom Abbitt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbitt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbitt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbitt

Veure mapa del cognom Abbitt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbitt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbitt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbitt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbitt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbitt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbitt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbitt del món

 1. Estats Units Estats Units (886)
 2. Anglaterra Anglaterra (101)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 5. Rússia Rússia (1)
 6. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbitt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbitt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbitt és un cognom més freqüent, i en quins països Abbitt és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbitt. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbitt ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbitt pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbitt, com podem comprovar.

 1. Abbett
 2. Abbott
 3. Abbatt
 4. Abaito
 5. Abbate
 6. Abbati
 7. Abbiate
 8. Abbiati
 9. Abbot
 10. Abeita
 11. Abito
 12. Abott
 13. Ahbiti
 14. Aabbott
 15. Aboita
 16. Aubiat
 17. Aboott
 18. Abeit
 19. Abbat
 20. Abait
 21. Abit
 22. Abutt
 23. Abbet
 24. Aabid
 25. Aabida
 26. Aabidi
 27. Abaid
 28. Abaida
 29. Abaitua
 30. Abat
 31. Abata
 32. Abate
 33. Abati
 34. Abato
 35. Abbad
 36. Abbadi
 37. Abbatoy
 38. Abboud
 39. Abdi
 40. Abeeta