Cognom AbautSaber més respecte al cognom Abaut és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaut sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaut.

El cognom Abaut en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaut, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaut és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaut

Veure mapa del cognom Abaut

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaut en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaut, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaut que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaut, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaut. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaut és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaut del món

 1. Filipines Filipines (53)
 2. França França (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaut en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaut poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaut és un cognom més freqüent, i en quins països Abaut és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaut. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaut ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaut fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaut.

No tots els cognoms similars al cognom Abaut tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaut que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaut pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaut, com podem comprovar.

 1. Abat
 2. Abut
 3. About
 4. Abait
 5. Abad
 6. Abada
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abady
 10. Abaid
 11. Abaito
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abato
 16. Abbot
 17. Abdu
 18. Abet
 19. Abot
 20. Abott
 21. Abouat
 22. Aboud
 23. Abt
 24. Abud
 25. Abuta
 26. Apat
 27. Aubaud
 28. Aubut
 29. Avout
 30. Afauto
 31. Aput
 32. Abatte
 33. Abayat
 34. Aboot
 35. Abbud
 36. Abaoud
 37. Abeit
 38. Abouti
 39. Abbat
 40. Aibout