Cognom AbboudiSaber més respecte al cognom Abboudi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abboudi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abboudi.

El cognom Abboudi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abboudi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abboudi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abboudi

Veure mapa del cognom Abboudi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abboudi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abboudi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abboudi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abboudi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abboudi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abboudi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abboudi del món

 1. Iran Iran (5854)
 2. Marroc Marroc (1975)
 3. Algèria Algèria (691)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (197)
 5. Tunísia Tunísia (133)
 6. Estats Units Estats Units (35)
 7. Espanya Espanya (33)
 8. França França (23)
 9. Anglaterra Anglaterra (22)
 10. Brasil Brasil (13)
 11. Suècia Suècia (9)
 12. Austràlia Austràlia (8)
 13. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 14. Bèlgica Bèlgica (5)
 15. Líban Líban (4)
 16. Canadà Canadà (3)
 17. Israel Israel (3)
 18. Síria Síria (3)
 19. Itàlia Itàlia (2)
 20. Argentina Argentina (1)
 21. Mònaco Mònaco (1)
 22. Noruega Noruega (1)
 23. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abboudi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abboudi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abboudi és un cognom més freqüent, i en quins països Abboudi és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abboudi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abboudi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abboudi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abboudi, com podem comprovar.

 1. Abboud
 2. Aboudi
 3. Aaboud
 4. Abbadi
 5. Aboud
 6. Abouda
 7. Aiboud
 8. Abbud
 9. Abaoud
 10. Abudi
 11. Abouti
 12. Aabidi
 13. Abadi
 14. Abbad
 15. Abbadie
 16. Abbati
 17. Abbiati
 18. Abbot
 19. Abbott
 20. Abdaoui
 21. Abdi
 22. Abdou
 23. Abdouh
 24. Abedi
 25. Abeidi
 26. Abidi
 27. Abood
 28. Abouat
 29. Aboudou
 30. Abud
 31. Aubaud
 32. About
 33. Abbado
 34. Aabedi
 35. Afouti
 36. Affouda
 37. Abuda
 38. Abudd
 39. Aibout
 40. Abbade