Cognom AbdouhSaber més respecte al cognom Abdouh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdouh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdouh.

El cognom Abdouh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdouh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdouh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdouh

Veure mapa del cognom Abdouh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdouh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdouh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdouh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdouh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdouh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdouh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdouh del món

 1. Marroc Marroc (3065)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (355)
 3. Mauritània Mauritània (68)
 4. França França (52)
 5. Espanya Espanya (25)
 6. Estats Units Estats Units (20)
 7. Egipte Egipte (16)
 8. Anglaterra Anglaterra (5)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (3)
 10. Canadà Canadà (2)
 11. Camerun Camerun (2)
 12. Itàlia Itàlia (2)
 13. Algèria Algèria (1)
 14. Iraq Iraq (1)
 15. Jordània Jordània (1)
 16. Luxemburg Luxemburg (1)
 17. Madagascar Madagascar (1)
 18. Níger Níger (1)
 19. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdouh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdouh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdouh és un cognom més freqüent, i en quins països Abdouh és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdouh pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdouh, com podem comprovar.

 1. Abdou
 2. Abboud
 3. Abdaoui
 4. Abdo
 5. Abdoo
 6. Abdow
 7. Abdu
 8. Aboud
 9. About
 10. Abaoud
 11. Abdiu
 12. Abdeh
 13. Aaboud
 14. Abbot
 15. Abbott
 16. Abboudi
 17. Abd
 18. Abdi
 19. Abdy
 20. Abood
 21. Abot
 22. Abott
 23. Abouat
 24. Aboudi
 25. Aboudou
 26. Abud
 27. Abut
 28. Avdiu
 29. Avout
 30. Abda
 31. Abaut
 32. Abdey
 33. Abtoy
 34. Abouda
 35. Abeidou
 36. Abidoye
 37. Abdawa
 38. Abdii
 39. Abeddou
 40. Aboot