Cognom AabbadaSaber més respecte al cognom Aabbada és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabbada sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabbada.

El cognom Aabbada en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabbada, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabbada és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabbada

Veure mapa del cognom Aabbada

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabbada en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabbada, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabbada que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabbada, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabbada. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabbada és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabbada del món

 1. Marroc Marroc (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabbada en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabbada poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabbada és un cognom més freqüent, i en quins països Aabbada és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aabbada ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aabbada. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aabbada ha anat patint mutacions.

 1. Aabida
 2. Abada
 3. Abbad
 4. Abbadi
 5. Abbado
 6. Aabade
 7. Abbade
 8. Aabid
 9. Aabidi
 10. Aaboud
 11. Abad
 12. Abade
 13. Abadi
 14. Abadia
 15. Abady
 16. Abaida
 17. Abata
 18. Abbadie
 19. Abbate
 20. Abbati
 21. Abida
 22. Abda
 23. Aabed
 24. Aabbott
 25. Aabedi
 26. Abyad
 27. Abouda
 28. Abdawa
 29. Abuda
 30. Abbud
 31. Abbat
 32. Abaad
 33. Abbatt
 34. Aafedt
 35. Abadie
 36. Abadio
 37. Abaid
 38. Abat
 39. Abate
 40. Abati