Cognom AbaoudSaber més respecte al cognom Abaoud és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaoud sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaoud.

El cognom Abaoud en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaoud, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaoud és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaoud

Veure mapa del cognom Abaoud

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaoud en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaoud, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaoud que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaoud, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaoud. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaoud és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaoud del món

 1. Saudi Saudita Saudi Saudita (239)
 2. Marroc Marroc (9)
 3. Bèlgica Bèlgica (2)
 4. Algèria Algèria (1)
 5. Iraq Iraq (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaoud en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaoud poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaoud és un cognom més freqüent, i en quins països Abaoud és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaoud ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaoud. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaoud ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaoud fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaoud.

No tots els cognoms similars al cognom Abaoud tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaoud que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaoud pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaoud, com podem comprovar.

 1. Abboud
 2. Aboud
 3. Aaboud
 4. Abad
 5. Abaid
 6. Abboudi
 7. Abdaoui
 8. Abdou
 9. Abdouh
 10. Abood
 11. Aboudi
 12. Abud
 13. Aubaud
 14. About
 15. Abaut
 16. Abouda
 17. Aiboud
 18. Abbud
 19. Abaad
 20. Aabid
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadi
 24. Abadia
 25. Abadie
 26. Abadio
 27. Abady
 28. Abaida
 29. Abaito
 30. Abaitua
 31. Abat
 32. Abata
 33. Abate
 34. Abati
 35. Abato
 36. Abattouy
 37. Abbad
 38. Abbot
 39. Abbott
 40. Abd