Cognom AbeitaSaber més respecte al cognom Abeita és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeita sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeita.

El cognom Abeita en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeita, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeita és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeita

Veure mapa del cognom Abeita

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeita en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeita, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeita que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeita, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeita. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeita és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeita del món

 1. Estats Units Estats Units (663)
 2. Níger Níger (21)
 3. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeita en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeita poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeita és un cognom més freqüent, i en quins països Abeita és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeita ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeita fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeita.

No tots els cognoms similars al cognom Abeita tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeita que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abeeta
 2. Abeitua
 3. Abeyta
 4. Abeitia
 5. Aboita
 6. Abeit
 7. Abaida
 8. Abaito
 9. Abaitua
 10. Abata
 11. Abbitt
 12. Abeid
 13. Abeidi
 14. Abet
 15. Abete
 16. Abeti
 17. Abeytia
 18. Abeytua
 19. Abida
 20. Abieta
 21. Abitia
 22. Abito
 23. Abuta
 24. Apeta
 25. Apoita
 26. Apaita
 27. Aveta
 28. Abeide
 29. Abeidy
 30. Abait
 31. Abit
 32. Abta
 33. Abouta
 34. Avetta
 35. Aabida
 36. Abada
 37. Abadia
 38. Abaid
 39. Abat
 40. Abate