Cognom AbalainSaber més respecte al cognom Abalain és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalain sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalain.

El cognom Abalain en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalain, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalain és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalain

Veure mapa del cognom Abalain

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalain en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalain, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalain que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalain, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalain. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalain és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalain del món

 1. França França (565)
 2. Filipines Filipines (484)
 3. Indonèsia Indonèsia (46)
 4. Països Baixos Països Baixos (29)
 5. Canadà Canadà (10)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 7. Índia Índia (1)
 8. Itàlia Itàlia (1)
 9. Portugal Portugal (1)
 10. Eslovàquia Eslovàquia (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalain en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalain poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalain és un cognom més freqüent, i en quins països Abalain és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abalain o algun dels cognoms similars a Abalain no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abalain a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abalain diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ablain
 2. Abalon
 3. Abelan
 4. Abelin
 5. Ablaing
 6. Ablan
 7. Ablin
 8. Avalin
 9. Abeline
 10. Abeling
 11. Abelino
 12. Abellan
 13. Abellon
 14. Abelman
 15. Abeln
 16. Abelon
 17. Abelyn
 18. Abillon
 19. Abilon
 20. Ablanc
 21. Abland
 22. Ablang
 23. Abling
 24. Abolina
 25. Abolins
 26. Aplin
 27. Applin
 28. Aubelin
 29. Aublin
 30. Avallon
 31. Avalon
 32. Avelin
 33. Avilan
 34. Abelina
 35. Avalyan
 36. Abelyan
 37. Abolnik
 38. Ablana
 39. Avalini
 40. Abu alan