Cognom AbelineSaber més respecte al cognom Abeline és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeline sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeline.

El cognom Abeline en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeline, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeline és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeline

Veure mapa del cognom Abeline

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeline en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeline, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeline que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeline, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeline. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeline és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeline del món

 1. Estats Units Estats Units (13)
 2. Brasil Brasil (11)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (4)
 4. Síria Síria (4)
 5. Sud-àfrica Sud-àfrica (4)
 6. Camerun Camerun (2)
 7. França França (2)
 8. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeline en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeline poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeline és un cognom més freqüent, i en quins països Abeline és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeline fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeline.

No tots els cognoms similars al cognom Abeline tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeline que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeline pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeline, com podem comprovar.

 1. Abelin
 2. Abeling
 3. Abelino
 4. Aveline
 5. Abelina
 6. Abelan
 7. Abeln
 8. Abelon
 9. Abelyn
 10. Ablin
 11. Abling
 12. Abolina
 13. Abolins
 14. Aubelin
 15. Avelin
 16. Avelines
 17. Aveling
 18. Avelino
 19. Avelina
 20. Abelen
 21. Abalon
 22. Abelenda
 23. Abellam
 24. Abellan
 25. Abellana
 26. Abellanet
 27. Abellon
 28. Abelman
 29. Abilon
 30. Ablain
 31. Ablaing
 32. Ablan
 33. Ablanc
 34. Abland
 35. Ablang
 36. Apelian
 37. Aplin
 38. Apling
 39. Applin
 40. Appling