Cognom AbellanSaber més respecte al cognom Abellan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellan.

El cognom Abellan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellan

Veure mapa del cognom Abellan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellan del món

 1. Espanya Espanya (10927)
 2. França França (635)
 3. Costa Rica Costa Rica (275)
 4. Argentina Argentina (214)
 5. Filipines Filipines (136)
 6. Brasil Brasil (123)
 7. Estats Units Estats Units (102)
 8. Uruguai Uruguai (55)
 9. República Dominicana República Dominicana (23)
 10. Nicaragua Nicaragua (22)
 11. Veneçuela Veneçuela (21)
 12. Canadà Canadà (19)
 13. Anglaterra Anglaterra (18)
 14. Suïssa Suïssa (16)
 15. Alemanya Alemanya (11)
 16. Panamà Panamà (7)
 17. Països Baixos Països Baixos (6)
 18. Tailàndia Tailàndia (4)
 19. Mèxic Mèxic (4)
 20. Suècia Suècia (3)
 21. Bèlgica Bèlgica (3)
 22. Xile Xile (3)
 23. Andorra Andorra (2)
 24. Xina Xina (2)
 25. Escòcia Escòcia (2)
 26. Noruega Noruega (2)
 27. Perú Perú (1)
 28. Singapur Singapur (1)
 29. Austràlia Austràlia (1)
 30. Colòmbia Colòmbia (1)
 31. Cuba Cuba (1)
 32. Ecuador Ecuador (1)
 33. Gal·les Gal·les (1)
 34. Itàlia Itàlia (1)
 35. Nova Caledònia Nova Caledònia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellan és un cognom més freqüent, i en quins països Abellan és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abellan ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abellan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abellan.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abellan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abellan, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abellan o algun dels cognoms similars a Abellan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abellan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abellan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelan
 2. Abellam
 3. Abellana
 4. Abellon
 5. Abelman
 6. Avellan
 7. Abelyan
 8. Abelin
 9. Abellanas
 10. Abellanet
 11. Abeln
 12. Abelon
 13. Abelyn
 14. Abillon
 15. Ablan
 16. Apelian
 17. Avellana
 18. Avellani
 19. Avellano
 20. Avellon
 21. Abelma
 22. Abelen
 23. Abalon
 24. Abeline
 25. Abeling
 26. Abelino
 27. Abellaneda
 28. Abilon
 29. Ablain
 30. Ablanc
 31. Abland
 32. Ablang
 33. Ableman
 34. Ablin
 35. Apellaniz
 36. Apollon
 37. Appelman
 38. Aubelin
 39. Avallon
 40. Avelin