Cognom AbellonSaber més respecte al cognom Abellon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellon.

El cognom Abellon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellon

Veure mapa del cognom Abellon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellon del món

 1. Filipines Filipines (3221)
 2. Espanya Espanya (283)
 3. Estats Units Estats Units (135)
 4. França França (34)
 5. Argentina Argentina (30)
 6. Brasil Brasil (25)
 7. Canadà Canadà (23)
 8. Singapur Singapur (19)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 10. Cuba Cuba (4)
 11. Suïssa Suïssa (2)
 12. Índia Índia (2)
 13. Veneçuela Veneçuela (2)
 14. Anglaterra Anglaterra (1)
 15. Islàndia Islàndia (1)
 16. Japó Japó (1)
 17. Panamà Panamà (1)
 18. El Salvador El Salvador (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellon és un cognom més freqüent, i en quins països Abellon és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abellon ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abellon tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abellon que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abellon pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abellon, com podem comprovar.

 1. Abellan
 2. Abelon
 3. Abillon
 4. Avellon
 5. Abalon
 6. Abelan
 7. Abelin
 8. Abellam
 9. Abellana
 10. Abelman
 11. Abeln
 12. Abelyn
 13. Abilon
 14. Apollon
 15. Avallon
 16. Avellan
 17. Avellone
 18. Abelyan
 19. Abelen
 20. Abeline
 21. Abeling
 22. Abelino
 23. Abellanas
 24. Abellanet
 25. Ablain
 26. Ablan
 27. Ablin
 28. Apelian
 29. Apolloni
 30. Appolon
 31. Aubelin
 32. Avallone
 33. Avalon
 34. Avelin
 35. Avellana
 36. Avellani
 37. Avellano
 38. Avellino
 39. Abelina
 40. Abalain