Cognom AbalonSaber més respecte al cognom Abalon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalon.

El cognom Abalon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalon

Veure mapa del cognom Abalon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalon del món

 1. Filipines Filipines (976)
 2. Estats Units Estats Units (19)
 3. Kenya Kenya (4)
 4. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (3)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 6. Rússia Rússia (2)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Austràlia Austràlia (1)
 9. Brasil Brasil (1)
 10. Xina Xina (1)
 11. França França (1)
 12. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalon és un cognom més freqüent, i en quins països Abalon és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abalon. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abalon ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abalon fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abalon.

No tots els cognoms similars al cognom Abalon tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abalon que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abalon pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abalon, com podem comprovar.

 1. Abelon
 2. Abilon
 3. Avalon
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellon
 7. Abeln
 8. Abelyn
 9. Abillon
 10. Ablan
 11. Ablin
 12. Avallon
 13. Avalone
 14. Abalain
 15. Avalin
 16. Abelen
 17. Abalem
 18. Abeline
 19. Abeling
 20. Abelino
 21. Abellan
 22. Abelman
 23. Ablain
 24. Ablanc
 25. Abland
 26. Ablang
 27. Abling
 28. Ablondi
 29. Abolina
 30. Abolins
 31. Aplin
 32. Apollon
 33. Applen
 34. Applin
 35. Appolon
 36. Aubelin
 37. Aublin
 38. Avallone
 39. Avelin
 40. Avellon