Cognom AbelingSaber més respecte al cognom Abeling és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeling sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeling.

El cognom Abeling en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeling, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeling és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeling

Veure mapa del cognom Abeling

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeling en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeling, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeling que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeling, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeling. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeling és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeling del món

 1. Alemanya Alemanya (581)
 2. Estats Units Estats Units (264)
 3. Països Baixos Països Baixos (177)
 4. Brasil Brasil (82)
 5. Canadà Canadà (34)
 6. Austràlia Austràlia (21)
 7. Suècia Suècia (13)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Espanya Espanya (1)
 10. Anglaterra Anglaterra (1)
 11. Escòcia Escòcia (1)
 12. Perú Perú (1)
 13. Filipines Filipines (1)
 14. Paraguai Paraguai (1)
 15. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeling en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeling poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeling és un cognom més freqüent, i en quins països Abeling és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeling ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abeling o algun dels cognoms similars a Abeling no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeling a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeling diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelin
 2. Abeline
 3. Abelino
 4. Abling
 5. Aveling
 6. Abelina
 7. Abelan
 8. Abeln
 9. Abelon
 10. Abelyn
 11. Ablaing
 12. Ablang
 13. Ablin
 14. Abolina
 15. Abolins
 16. Apling
 17. Appling
 18. Aubelin
 19. Avelin
 20. Aveline
 21. Avelino
 22. Avelina
 23. Abelen
 24. Abalon
 25. Abelenda
 26. Abellam
 27. Abellan
 28. Abellana
 29. Abellon
 30. Abelman
 31. Abilon
 32. Ablain
 33. Ablan
 34. Ablanc
 35. Abland
 36. Apelian
 37. Aplin
 38. Applin
 39. Aublin
 40. Avelines