Cognom AbelinSaber més respecte al cognom Abelin és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelin sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelin.

El cognom Abelin en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelin, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelin és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelin

Veure mapa del cognom Abelin

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelin en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelin, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelin que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelin, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelin. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelin és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelin del món

 1. Brasil Brasil (179)
 2. Suècia Suècia (115)
 3. França França (88)
 4. Estats Units Estats Units (81)
 5. Argentina Argentina (63)
 6. Filipines Filipines (54)
 7. Dinamarca Dinamarca (24)
 8. Suïssa Suïssa (15)
 9. Xile Xile (6)
 10. Rússia Rússia (5)
 11. Mèxic Mèxic (4)
 12. Espanya Espanya (2)
 13. Anglaterra Anglaterra (2)
 14. Israel Israel (2)
 15. Kirguizistan Kirguizistan (2)
 16. Bielorússia Bielorússia (1)
 17. Índia Índia (1)
 18. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelin en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelin poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelin és un cognom més freqüent, i en quins països Abelin és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelin ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelin fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelin.

Discernir si va ser abans el cognom Abelin o algun dels cognoms similars a Abelin no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelin a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelin diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelan
 2. Abeline
 3. Abeling
 4. Abelino
 5. Abeln
 6. Abelon
 7. Abelyn
 8. Ablin
 9. Aubelin
 10. Avelin
 11. Abelina
 12. Abelen
 13. Abalon
 14. Abellan
 15. Abellon
 16. Abelman
 17. Abilon
 18. Ablain
 19. Ablan
 20. Abling
 21. Abolina
 22. Abolins
 23. Apelian
 24. Aplin
 25. Applin
 26. Aublin
 27. Aveline
 28. Aveling
 29. Avelino
 30. Avelina
 31. Abalain
 32. Abelyan
 33. Avalin
 34. Abelma
 35. Avolin
 36. Abelenda
 37. Abellam
 38. Abellana
 39. Abillon
 40. Ablaing