Cognom AbelanSaber més respecte al cognom Abelan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelan.

El cognom Abelan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelan

Veure mapa del cognom Abelan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelan del món

 1. Filipines Filipines (71)
 2. Brasil Brasil (25)
 3. Espanya Espanya (22)
 4. França França (12)
 5. Camerun Camerun (1)
 6. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelan és un cognom més freqüent, i en quins països Abelan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelan. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelan ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abelan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelan que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abelan o algun dels cognoms similars a Abelan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelin
 2. Abellan
 3. Abelman
 4. Abeln
 5. Abelon
 6. Abelyn
 7. Ablan
 8. Abelyan
 9. Abelen
 10. Abalon
 11. Abeline
 12. Abeling
 13. Abelino
 14. Abellam
 15. Abellana
 16. Abellon
 17. Abilon
 18. Ablain
 19. Ablanc
 20. Abland
 21. Ablang
 22. Ableman
 23. Ablin
 24. Apelian
 25. Aubelin
 26. Avelin
 27. Avellan
 28. Avilan
 29. Abelina
 30. Abalain
 31. Ablana
 32. Abelma
 33. Abelenda
 34. Abellanas
 35. Abellanet
 36. Abillon
 37. Ablaing
 38. Abling
 39. Abolina
 40. Abolins