Cognom AbelynSaber més respecte al cognom Abelyn és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelyn sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelyn.

El cognom Abelyn en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelyn, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelyn és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelyn

Veure mapa del cognom Abelyn

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelyn en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelyn, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelyn que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelyn, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelyn. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelyn és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelyn del món

 1. Illes Salomó Illes Salomó (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelyn en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelyn poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelyn és un cognom més freqüent, i en quins països Abelyn és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelyn ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelyn. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelyn ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abelyn tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelyn que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abelan
 2. Abelin
 3. Abeln
 4. Abelon
 5. Abelyan
 6. Abelen
 7. Abalon
 8. Abeline
 9. Abeling
 10. Abelino
 11. Abellan
 12. Abellon
 13. Abelman
 14. Abilon
 15. Ablan
 16. Ablin
 17. Aubelin
 18. Avelin
 19. Abelina
 20. Abelma
 21. Abelenda
 22. Abellam
 23. Abellana
 24. Abillon
 25. Ablain
 26. Ablanc
 27. Abland
 28. Ablang
 29. Ableman
 30. Abling
 31. Abolina
 32. Abolins
 33. Apelian
 34. Aplin
 35. Applen
 36. Applin
 37. Aublin
 38. Avalon
 39. Aveline
 40. Aveling