Cognom AabarSaber més respecte al cognom Aabar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabar.

El cognom Aabar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabar

Veure mapa del cognom Aabar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabar del món

 1. Egipte Egipte (366)
 2. Marroc Marroc (307)
 3. Filipines Filipines (41)
 4. Pakistan Pakistan (3)
 5. Índia Índia (2)
 6. Mauritània Mauritània (2)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabar és un cognom més freqüent, i en quins països Aabar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aabar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aabar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aabar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aabar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aabar.

No tots els cognoms similars al cognom Aabar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aabar que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aabar o algun dels cognoms similars a Aabar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aabar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aabar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abar
 2. Abbar
 3. Aibar
 4. Ayabar
 5. Aybar
 6. Abair
 7. Abara
 8. Abare
 9. Abarr
 10. Abear
 11. Aber
 12. Abor
 13. Ahbari
 14. Ahibar
 15. Aivar
 16. Auber
 17. Ayvar
 18. Abir
 19. Afar
 20. Abaru
 21. Abur
 22. Aipar
 23. Abbari
 24. Abaro
 25. Apar
 26. Ayber
 27. Abaria
 28. Abaroa
 29. Abarow
 30. Abera
 31. Abero
 32. Abrao
 33. Abri
 34. Abro
 35. Abry
 36. Afra
 37. Aibiri
 38. Apara
 39. Aparo
 40. Aper