Cognom AberskiSaber més respecte al cognom Aberski és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberski sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberski.

El cognom Aberski en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberski, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberski és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberski

Veure mapa del cognom Aberski

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberski en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberski, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberski que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberski, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberski. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberski és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberski del món

 1. Polònia Polònia (23)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberski en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberski poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberski és un cognom més freqüent, i en quins països Aberski és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aberski ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aberski fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aberski.

 1. Abers
 2. Aberson
 3. Abarchi
 4. Aberegg
 5. Aberg
 6. Abergel
 7. Aberkan
 8. Abersold
 9. Avers
 10. Aversa
 11. Averso
 12. Abarka
 13. Averko
 14. Aberash
 15. Abergo
 16. Abarqi
 17. Abrusci
 18. Aaberg
 19. Abarca
 20. Abarcas
 21. Abarkan
 22. Abarza
 23. Abbruzzi
 24. Aberasturi
 25. Abercorn
 26. Aberkane
 27. Abras
 28. Abrego
 29. Abregu
 30. Abresch
 31. Abreus
 32. Abrica
 33. Abrigo
 34. Abris
 35. Abrook
 36. Abrouk
 37. Abruza
 38. Abruzzi
 39. Aburuza
 40. Aebersold