Cognom AbersSaber més respecte al cognom Abers és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abers sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abers.

El cognom Abers en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abers, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abers és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abers

Veure mapa del cognom Abers

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abers en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abers, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abers que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abers, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abers. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abers és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abers del món

 1. Estats Units Estats Units (303)
 2. Països Baixos Països Baixos (27)
 3. Letònia Letònia (2)
 4. Brasil Brasil (1)
 5. Alemanya Alemanya (1)
 6. Etiòpia Etiòpia (1)
 7. França França (1)
 8. Iran Iran (1)
 9. Filipines Filipines (1)
 10. Polònia Polònia (1)
 11. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abers en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abers poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abers és un cognom més freqüent, i en quins països Abers és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abers o algun dels cognoms similars a Abers no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abers a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abers diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberg
 2. Avers
 3. Aaberg
 4. Aberson
 5. Abras
 6. Abreus
 7. Abris
 8. Auvers
 9. Averes
 10. Averos
 11. Aversa
 12. Averso
 13. Aberash
 14. Ahberg
 15. Aberski
 16. Abergo
 17. Abarca
 18. Abarcas
 19. Abarza
 20. Aberegg
 21. Abergel
 22. Aberkan
 23. Abersold
 24. Abrego
 25. Abregos
 26. Abregu
 27. Apris
 28. Auberge
 29. Aveiras
 30. Abarka
 31. Aaberge
 32. Aparis
 33. Averko
 34. Abu ras
 35. åberg
 36. Abrous
 37. Abric
 38. Averous
 39. Abarqi
 40. Apark