Cognom AbbruzziSaber més respecte al cognom Abbruzzi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbruzzi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbruzzi.

El cognom Abbruzzi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbruzzi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbruzzi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbruzzi

Veure mapa del cognom Abbruzzi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbruzzi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbruzzi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbruzzi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbruzzi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbruzzi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbruzzi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbruzzi del món

 1. Estats Units Estats Units (184)
 2. Itàlia Itàlia (103)
 3. Argentina Argentina (17)
 4. França França (2)
 5. Brasil Brasil (1)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbruzzi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbruzzi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbruzzi és un cognom més freqüent, i en quins països Abbruzzi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbruzzi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbruzzi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbruzzi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abbruzzi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbruzzi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbruzzi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbruzzi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbruzzi o algun dels cognoms similars a Abbruzzi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbruzzi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbruzzi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abruzzi
 2. Abbruzzo
 3. Abruzzo
 4. Abrazzi
 5. Abbruzzese
 6. Abruza
 7. Abruzzino
 8. Aburuza
 9. Apruzzo
 10. Abruzky
 11. Abrusci
 12. Abarchi
 13. Abarguez
 14. Abarquez
 15. Abarza
 16. Abarzuza
 17. Aborruza
 18. Abruzzese
 19. Aburruza
 20. Abarzua
 21. Aberski
 22. Abbarchi
 23. Abarqi
 24. Abarca
 25. Abarcas
 26. Abargues
 27. Abarkach
 28. Abarkan
 29. Abarkane
 30. Abarquero
 31. Abarques
 32. Abbruscato
 33. Abercorn
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkan
 38. Aberkane
 39. Abers
 40. Abersold