Cognom AbarzaSaber més respecte al cognom Abarza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarza.

El cognom Abarza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarza

Veure mapa del cognom Abarza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarza del món

 1. Xile Xile (1465)
 2. Argentina Argentina (726)
 3. Estats Units Estats Units (32)
 4. Níger Níger (25)
 5. Brasil Brasil (16)
 6. Alemanya Alemanya (2)
 7. Ecuador Ecuador (2)
 8. Espanya Espanya (2)
 9. Suècia Suècia (2)
 10. Marroc Marroc (1)
 11. Perú Perú (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarza és un cognom més freqüent, i en quins països Abarza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abarca
 2. Abarka
 3. Abarzua
 4. Abarcas
 5. Abarkan
 6. Abarzuza
 7. Abruza
 8. Aburuza
 9. Avarca
 10. Abarzúa
 11. Abarqi
 12. Abarcan
 13. Abarchi
 14. Abarkach
 15. Abarkane
 16. Aberg
 17. Aberkan
 18. Abers
 19. Aborruza
 20. Abras
 21. Abrica
 22. Abris
 23. Aburruza
 24. Apreza
 25. Aversa
 26. Abaragh
 27. Aparis
 28. Aparco
 29. Abric
 30. Abiriga
 31. Abergo
 32. Abrazzi
 33. Afargi
 34. Apark
 35. Aaberg
 36. Abargues
 37. Abarguez
 38. Abarques
 39. Abarquez
 40. Abbruzzi