Cognom AbergelSaber més respecte al cognom Abergel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abergel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abergel.

El cognom Abergel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abergel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abergel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abergel

Veure mapa del cognom Abergel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abergel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abergel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abergel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abergel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abergel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abergel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abergel del món

 1. Israel Israel (1825)
 2. França França (600)
 3. Estats Units Estats Units (291)
 4. Canadà Canadà (191)
 5. Singapur Singapur (26)
 6. Anglaterra Anglaterra (24)
 7. Suïssa Suïssa (15)
 8. Espanya Espanya (12)
 9. Gibraltar Gibraltar (12)
 10. Marroc Marroc (9)
 11. Bèlgica Bèlgica (7)
 12. Suècia Suècia (6)
 13. Brasil Brasil (4)
 14. República Dominicana República Dominicana (4)
 15. Austràlia Austràlia (2)
 16. Costa Rica Costa Rica (2)
 17. Dinamarca Dinamarca (2)
 18. Finlàndia Finlàndia (1)
 19. Groenlàndia Groenlàndia (1)
 20. Hongria Hongria (1)
 21. Índia Índia (1)
 22. Països Baixos Països Baixos (1)
 23. Filipines Filipines (1)
 24. Rússia Rússia (1)
 25. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abergel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abergel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abergel és un cognom més freqüent, i en quins països Abergel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abergel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abergel o algun dels cognoms similars a Abergel no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abergel a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abergel diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberg
 2. Auberge
 3. Auberger
 4. Aaberge
 5. Abergo
 6. Aaberg
 7. Abargues
 8. Abarguez
 9. Aberegg
 10. Aberkan
 11. Abers
 12. Abersold
 13. Aberson
 14. Averes
 15. Aberash
 16. Aburgeily
 17. Ahberg
 18. Aborigen
 19. Aberski
 20. Averies
 21. Abarca
 22. Abarcas
 23. Abarchi
 24. Abarkan
 25. Abarques
 26. Abarquez
 27. Abarza
 28. Abercorn
 29. Aberkane
 30. Abras
 31. Abrego
 32. Abregos
 33. Abregu
 34. Abreus
 35. Abrica
 36. Abrigo
 37. Abris
 38. Abrook
 39. Abrouk
 40. Abruza