Cognom AbarkaSaber més respecte al cognom Abarka és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarka sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarka.

El cognom Abarka en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarka, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarka és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarka

Veure mapa del cognom Abarka

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarka en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarka, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarka que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarka, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarka. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarka és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarka del món

 1. Benín Benín (104)
 2. Nigèria Nigèria (93)
 3. Níger Níger (14)
 4. Filipines Filipines (13)
 5. Colòmbia Colòmbia (12)
 6. Camerun Camerun (10)
 7. Espanya Espanya (7)
 8. Rússia Rússia (3)
 9. Ucraïna Ucraïna (3)
 10. Costa d Costa d'Ivori (2)
 11. Costa Rica Costa Rica (2)
 12. Mèxic Mèxic (2)
 13. Estats Units Estats Units (2)
 14. Brasil Brasil (1)
 15. Xile Xile (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarka en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarka poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarka és un cognom més freqüent, i en quins països Abarka és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarka ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarka. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarka ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abarka o algun dels cognoms similars a Abarka no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarka a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarka diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarca
 2. Abarkan
 3. Abarza
 4. Abarcas
 5. Abarkach
 6. Abarkane
 7. Aberkan
 8. Avarca
 9. Abarzua
 10. Abarqi
 11. Abarcan
 12. Apark
 13. Abarchi
 14. Abarzuza
 15. Aberg
 16. Aberkane
 17. Abers
 18. Abras
 19. Abrica
 20. Abris
 21. Abruza
 22. Aburuza
 23. Aversa
 24. Afrika
 25. Abaragh
 26. Aparis
 27. Averko
 28. Aparco
 29. Abarzúa
 30. Abric
 31. Aberski
 32. Abiriga
 33. Abergo
 34. Afargi
 35. Afirkal
 36. Aaberg
 37. Abargues
 38. Abarguez
 39. Abarques
 40. Abarquez