Cognom AbarqiSaber més respecte al cognom Abarqi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarqi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarqi.

El cognom Abarqi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarqi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarqi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarqi

Veure mapa del cognom Abarqi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarqi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarqi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarqi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarqi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarqi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarqi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarqi del món

 1. Iran Iran (3021)
 2. Bèlgica Bèlgica (1)
 3. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarqi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarqi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarqi és un cognom més freqüent, i en quins països Abarqi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarqi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarqi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarqi ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarqi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarqi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abarqi o algun dels cognoms similars a Abarqi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarqi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarqi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarca
 2. Abarchi
 3. Abarza
 4. Abarka
 5. Afargi
 6. Abarcas
 7. Abarkan
 8. Abarques
 9. Abarquez
 10. Aberg
 11. Abers
 12. Abras
 13. Abris
 14. Aparici
 15. Aparisi
 16. Avarca
 17. Abarzua
 18. Abaragh
 19. Aparis
 20. Aparco
 21. Abric
 22. Aberski
 23. Abbarchi
 24. Abergo
 25. Abrazzi
 26. Abarcan
 27. Apark
 28. Aaberg
 29. Abargues
 30. Abarguez
 31. Abarkach
 32. Abarkane
 33. Abarquero
 34. Abarzuza
 35. Abbruzzi
 36. Aberegg
 37. Abergel
 38. Aberkan
 39. Aberson
 40. Abrajan