Cognom AberkaneSaber més respecte al cognom Aberkane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberkane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberkane.

El cognom Aberkane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberkane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberkane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberkane

Veure mapa del cognom Aberkane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberkane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberkane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberkane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberkane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberkane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberkane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberkane del món

 1. Algèria Algèria (15330)
 2. Marroc Marroc (885)
 3. Espanya Espanya (153)
 4. França França (141)
 5. Bèlgica Bèlgica (88)
 6. Canadà Canadà (22)
 7. Països Baixos Països Baixos (16)
 8. Estats Units Estats Units (12)
 9. Anglaterra Anglaterra (11)
 10. Alemanya Alemanya (7)
 11. Finlàndia Finlàndia (4)
 12. Suècia Suècia (4)
 13. Suïssa Suïssa (2)
 14. Tailàndia Tailàndia (2)
 15. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 16. Camerun Camerun (1)
 17. Ecuador Ecuador (1)
 18. Egipte Egipte (1)
 19. Gabon Gabon (1)
 20. Escòcia Escòcia (1)
 21. Irlanda Irlanda (1)
 22. Mònaco Mònaco (1)
 23. Mauritània Mauritània (1)
 24. Noruega Noruega (1)
 25. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberkane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberkane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberkane és un cognom més freqüent, i en quins països Aberkane és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aberkane. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aberkane ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aberkane tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aberkane que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberkane pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberkane, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aberkane o algun dels cognoms similars a Aberkane no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aberkane a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aberkane diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarkane
 2. Aberkan
 3. Abarkan
 4. Abarkach
 5. Aberson
 6. Averkamp
 7. Aversana
 8. Aversano
 9. Abarka
 10. Aberash
 11. Aberchan
 12. Abarcan
 13. Abarca
 14. Abarcas
 15. Abarza
 16. Abercorn
 17. Aberegg
 18. Aberg
 19. Abergel
 20. Abers
 21. Abersold
 22. Abrajan
 23. Abras
 24. Afrikan
 25. Afrikaner
 26. Auberge
 27. Auvergne
 28. Aversa
 29. Abrach
 30. Aaberge
 31. Abaragh
 32. Aversente
 33. Aparcana
 34. Averko
 35. Averkiou
 36. Abriche
 37. Aberski
 38. Abergo
 39. Abrakian
 40. Averkova