Cognom AbergoSaber més respecte al cognom Abergo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abergo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abergo.

El cognom Abergo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abergo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abergo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abergo

Veure mapa del cognom Abergo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abergo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abergo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abergo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abergo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abergo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abergo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abergo del món

 1. Itàlia Itàlia (110)
 2. Uruguai Uruguai (66)
 3. Estats Units Estats Units (12)
 4. Filipines Filipines (3)
 5. Israel Israel (2)
 6. Brasil Brasil (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abergo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abergo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abergo és un cognom més freqüent, i en quins països Abergo és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abergo o algun dels cognoms similars a Abergo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abergo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abergo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberg
 2. Aaberg
 3. Aberegg
 4. Abergel
 5. Abers
 6. Aberson
 7. Abrego
 8. Abrigo
 9. Auberge
 10. Averso
 11. Aaberge
 12. Averko
 13. Ahberg
 14. Abarca
 15. Abarza
 16. Abercorn
 17. Aberkan
 18. Abersold
 19. Abras
 20. Abregos
 21. Abregu
 22. Abris
 23. Abrook
 24. Auberger
 25. Averes
 26. Averos
 27. Avers
 28. Aversa
 29. Abarka
 30. Abaragh
 31. Aberash
 32. åberg
 33. Aparco
 34. Abric
 35. Aberski
 36. Abiriga
 37. Afargi
 38. Abarqi
 39. Abarcas
 40. Abarchi