Cognom AbbuhlSaber més respecte al cognom Abbuhl és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbuhl sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbuhl.

El cognom Abbuhl en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbuhl, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbuhl és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbuhl

Veure mapa del cognom Abbuhl

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbuhl en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbuhl, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbuhl que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbuhl, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbuhl. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbuhl és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbuhl del món

 1. Estats Units Estats Units (385)
 2. França França (44)
 3. Canadà Canadà (9)
 4. Suïssa Suïssa (7)
 5. Brasil Brasil (3)
 6. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbuhl en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbuhl poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbuhl és un cognom més freqüent, i en quins països Abbuhl és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbuhl fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbuhl.

No tots els cognoms similars al cognom Abbuhl tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbuhl que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abuel
 2. Abul
 3. Aboul
 4. Abal
 5. Abeal
 6. Abeel
 7. Abel
 8. Abelho
 9. Abell
 10. Abfall
 11. Abial
 12. Abil
 13. Abiol
 14. Abl
 15. Aboal
 16. Abouali
 17. Abuali
 18. Abuelo
 19. Abuli
 20. Afful
 21. Aubel
 22. Aubol
 23. Abiel
 24. Aabel
 25. Abulla
 26. Apul
 27. Abloh
 28. Abelha
 29. Abuela
 30. Ahbil
 31. Abbaali
 32. Abala
 33. Abaleo
 34. Abalia
 35. Aballe
 36. Aballi
 37. Aballo
 38. Abalo
 39. Abeele
 40. Abeilhe