Cognom AbeillaSaber més respecte al cognom Abeilla és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeilla sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeilla.

El cognom Abeilla en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeilla, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeilla és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeilla

Veure mapa del cognom Abeilla

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeilla en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeilla, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeilla que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeilla, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeilla. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeilla és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeilla del món

 1. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeilla en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeilla poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeilla és un cognom més freqüent, i en quins països Abeilla és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeilla. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeilla ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abeilla tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeilla que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abeille
 2. Abella
 3. Abilla
 4. Abeilhe
 5. Abela
 6. Abell
 7. Abelli
 8. Abello
 9. Abelly
 10. Abila
 11. Abiola
 12. Avella
 13. Avilla
 14. Abilia
 15. Abelia
 16. Abulla
 17. Abiala
 18. Abelha
 19. Abaille
 20. Abala
 21. Abalia
 22. Aballay
 23. Aballe
 24. Aballi
 25. Aballo
 26. Abeal
 27. Abeel
 28. Abeele
 29. Abel
 30. Abele
 31. Abelho
 32. Abelo
 33. Abelow
 34. Abely
 35. Abfall
 36. Abial
 37. Abil
 38. Abilio
 39. Abiol
 40. Abla