Cognom AbaliaSaber més respecte al cognom Abalia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalia.

El cognom Abalia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalia

Veure mapa del cognom Abalia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalia del món

 1. Espanya Espanya (58)
 2. Camerun Camerun (8)
 3. Estats Units Estats Units (6)
 4. Israel Israel (5)
 5. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (4)
 6. Argentina Argentina (2)
 7. Níger Níger (2)
 8. Filipines Filipines (2)
 9. Uganda Uganda (2)
 10. Benín Benín (1)
 11. Xina Xina (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalia és un cognom més freqüent, i en quins països Abalia és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abalia ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abalia. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abalia ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abalia fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abalia.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abalia pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abalia, com podem comprovar.

 1. Abala
 2. Abulia
 3. Abilia
 4. Abelia
 5. Abali
 6. Abal
 7. Abaleo
 8. Aballay
 9. Aballe
 10. Aballi
 11. Aballo
 12. Abalo
 13. Abela
 14. Abella
 15. Abila
 16. Abilio
 17. Abilla
 18. Abla
 19. Abola
 20. Aboli
 21. Abuali
 22. Abuli
 23. Apilia
 24. Apulia
 25. Avala
 26. Abelio
 27. Abulla
 28. Avelia
 29. Abiala
 30. Abeli
 31. Avilia
 32. Aballea
 33. Abelha
 34. Aballai
 35. Abaela
 36. Abeal
 37. Abeilla
 38. Abel
 39. Abele
 40. Abelho