Cognom AballaySaber més respecte al cognom Aballay és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aballay sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aballay.

El cognom Aballay en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aballay, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aballay és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aballay

Veure mapa del cognom Aballay

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aballay en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aballay, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aballay que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aballay, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aballay. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aballay és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aballay del món

 1. Argentina Argentina (10758)
 2. Xile Xile (1303)
 3. Estats Units Estats Units (33)
 4. Espanya Espanya (23)
 5. Veneçuela Veneçuela (5)
 6. Canadà Canadà (3)
 7. Noruega Noruega (3)
 8. Brasil Brasil (2)
 9. Anglaterra Anglaterra (2)
 10. Israel Israel (2)
 11. Suècia Suècia (2)
 12. Uruguai Uruguai (2)
 13. Àustria Àustria (1)
 14. Bèlgica Bèlgica (1)
 15. Colòmbia Colòmbia (1)
 16. Mèxic Mèxic (1)
 17. Perú Perú (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aballay en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aballay poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aballay és un cognom més freqüent, i en quins països Aballay és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aballay ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Aballay tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aballay que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aballai
 2. Abala
 3. Abalia
 4. Aballe
 5. Aballi
 6. Aballo
 7. Abella
 8. Abelly
 9. Abilla
 10. Ablay
 11. Afallah
 12. Abulla
 13. Aballea
 14. Abaela
 15. Abal
 16. Abaleo
 17. Abalo
 18. Abeilla
 19. Abela
 20. Abell
 21. Abelli
 22. Abello
 23. Abely
 24. Abfall
 25. Abila
 26. Abiola
 27. Abla
 28. Ablao
 29. Abola
 30. Abolli
 31. Abollo
 32. Abulia
 33. Afalah
 34. Avala
 35. Avalle
 36. Avalli
 37. Avella
 38. Avilla
 39. Abilia
 40. Ablaye