Cognom AballiSaber més respecte al cognom Aballi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aballi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aballi.

El cognom Aballi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aballi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aballi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aballi

Veure mapa del cognom Aballi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aballi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aballi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aballi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aballi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aballi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aballi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aballi del món

 1. Cuba Cuba (524)
 2. Estats Units Estats Units (120)
 3. Guatemala Guatemala (79)
 4. Nigèria Nigèria (18)
 5. Argentina Argentina (15)
 6. Espanya Espanya (13)
 7. Mèxic Mèxic (10)
 8. Benín Benín (8)
 9. Noruega Noruega (6)
 10. Perú Perú (5)
 11. Filipines Filipines (5)
 12. Níger Níger (3)
 13. Israel Israel (2)
 14. Camerun Camerun (1)
 15. França França (1)
 16. Índia Índia (1)
 17. Iraq Iraq (1)
 18. Itàlia Itàlia (1)
 19. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aballi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aballi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aballi és un cognom més freqüent, i en quins països Aballi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aballi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aballi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aballi ha anat patint mutacions.

 1. Aballe
 2. Aballo
 3. Abelli
 4. Abolli
 5. Avalli
 6. Abali
 7. Aballai
 8. Abal
 9. Abala
 10. Abaleo
 11. Abalia
 12. Aballay
 13. Abalo
 14. Abell
 15. Abella
 16. Abello
 17. Abelly
 18. Abfall
 19. Abilla
 20. Aboli
 21. Abollo
 22. Abuali
 23. Abuli
 24. Avalle
 25. Avelli
 26. Abulai
 27. Abulla
 28. Abeli
 29. Aballea
 30. Abaille
 31. Abaela
 32. Abbaali
 33. Abeal
 34. Abeel
 35. Abeele
 36. Abeilla
 37. Abeille
 38. Abel
 39. Abela
 40. Abele