Cognom AbaelaSaber més respecte al cognom Abaela és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaela sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaela.

El cognom Abaela en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaela, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaela és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaela

Veure mapa del cognom Abaela

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaela en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaela, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaela que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaela, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaela. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaela és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaela del món

 1. Qatar Qatar (16)
 2. Indonèsia Indonèsia (4)
 3. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaela en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaela poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaela és un cognom més freqüent, i en quins països Abaela és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaela pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaela, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaela o algun dels cognoms similars a Abaela no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaela a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaela diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abala
 2. Abela
 3. Abuela
 4. Abal
 5. Abalia
 6. Aballay
 7. Aballe
 8. Aballi
 9. Aballo
 10. Abalo
 11. Abeel
 12. Abeele
 13. Abel
 14. Abele
 15. Abell
 16. Abella
 17. Abelo
 18. Abely
 19. Abila
 20. Abilla
 21. Abiola
 22. Abla
 23. Abola
 24. Abuel
 25. Abuelo
 26. Avala
 27. Abiel
 28. Abelia
 29. Abulla
 30. Abiala
 31. Abali
 32. Abeli
 33. Aballea
 34. Abelha
 35. Aballai
 36. Abaleo
 37. Abeal
 38. Abeilla
 39. Abelho
 40. Abelli