Cognom AbbicSaber més respecte al cognom Abbic és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbic sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbic.

El cognom Abbic en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbic, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbic és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbic

Veure mapa del cognom Abbic

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbic en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbic, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbic que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbic, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbic. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbic és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbic del món

 1. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbic en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbic poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbic és un cognom més freqüent, i en quins països Abbic és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbic. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbic ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbic fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbic.

No tots els cognoms similars al cognom Abbic tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbic que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abbis
 2. Abbaco
 3. Abbas
 4. Abbes
 5. Abbs
 6. Abici
 7. Abis
 8. Aubac
 9. Aabac
 10. Abc
 11. Abich
 12. Abbaci
 13. Abac
 14. Absi
 15. Abik
 16. Abbiss
 17. Abbys
 18. Abaco
 19. Abaga
 20. Abagiu
 21. Abaiga
 22. Abajo
 23. Abas
 24. Abasi
 25. Abaso
 26. Abass
 27. Abaz
 28. Abaza
 29. Abazi
 30. Abbasi
 31. Abbass
 32. Abbazia
 33. Abecia
 34. Abeck
 35. Abegg
 36. Abego
 37. Abeiza
 38. Abeja
 39. Abeos
 40. Abes